Educatie

Dragi elevi,
Stimați profesori și părinți,

Un moment deosebit de important pentru fiecare dintre noi, a fost, este și va fi prima zi de școală. Toți avem datoria de a ne implica serios în educație, indiferent de vârsta sau ipostaza în care ne aflăm: copii, părinți sau cadre didactice.

Orice început de an școlar înseamnă speranţe şi emoții atât pentru copiii care păşesc timid, pentru prima dată, într-o sală de clasă, cât și pentru elevii care revin în mediul școlar familiar. În aceeași măsură, înseamnă speranţe şi emoții pentru părinţi și pentru dascălii care le îndrumă pașii spre atingerea scopurilor pe care și le-au propus.

Școala Gimnazială Ohaba Lungă începe cursurile de anul acesta în vechea clădire, care a fost construită în anul 1973, renovată la interior cât și unele lucrări la exterior în acest an prin cooperarea Lions Club International Foundation, în cadrul Proiectului Lions „Salvăm școlile satelor”, finanțat de Lions Club Timișoara în parteneriat cu Lions Club Timișoara Dinamic Plus, Lions Club Timișoara Iris, Lions Club Făget Țara Făgetului Dinamic Plus, Lions Club Sânmihaiu Român Dinamic Plus, club fondat în anul 2018, având ca președinte fondator pe dna Dr. Ec. Prof. Ana Crăsneanu.

Să spui „mulțumesc” nu este niciodată un lucru simplu, mai ales dacă vrei să exprimi mai mult decât un simplu cuvânt.

Conducerea Școlii Gimnaziale Ohaba Lungă, părinții elevilor și nu în ultimul rând Conducerea Primăriei Comunei Ohaba Lungă, vă mulțumesc foarte mult pentru implicare. Nu în ultimul rând ținem să mulțumim și constructorului pentru sprijinul acordat cât și tuturor muncitorilor și colaboratorilor acestora, care au făcut posibilă îndeplinirea acestui proiect.

Cu deosebită considerație,
Conducerea Primăriei Comunei Ohaba Lungă

Linkul catre pagina Facebook https://www.facebook.com/primariaohabalunga